DİYARBAKIR / LİCE - Ahmet Toprak Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ahmet Toprak Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
KÖRTÜK MAH. AYDIN CAD. AHMET TOPRAK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO 2 LİCE / DİYARBAKIR
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında: Dünü, bu günü ve geleceği bütünleştirerek teknik eleman olmanın idealini ve değişimini yaşayacak ÖZGÜN, ETKİLİ, NİTELİKLİ ve GELİŞEN TEKNİĞİ TAKİP EDEBİLEN bir okul toplumu oluşturmaktır.
Misyon
Okulumuzu tercih eden çalışkan ve yetenekli öğrencilerin, özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirmekr. • Tüm potansiyellerini kullanma fırsat ve olanağı sağlamak. Ülkemizin kalkınmasında ve ekonomimizin güçlenmesinde rol oynayan teknik elemanlar haline getirmek. • ATATÜRK Milliyetçiliğine bağlı, Türk milletinin kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren fertler yetiştirmek. • Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin hür düşünceli, kendisine, ailesine, ülkesine faydalı insan yetiştirilmesi için gerekli fiziki şartları, okul toplumunu oluşturan tüm fertlerin katılımını sağlayarak oluşturmak.
2011-2012 Badminton Turnuvası - Kızlar İl Birinciliği
İngilizce, Almanca
Lice - Diyarbakır ulaşımı yönünden sorun yoktur.
Kulp Yolu Üzeri LİCE/DİYARBAKIR
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Diyarbakır Merkez´e 87 km uzaklıktadır. Okulumuzun ilçe merkezine olan uzaklığı ise yaklaşık 1 km´dir.